Partneri juaj i fotografisë dhe filmimit

Ne jemi një kompani krijuese e prodhimit videove dhe fotografisë  i ndihmon njerzit dhe bizneset bëjnë gjëra jashtëzakonshme me video. Ne krijojmë përmbajtje bindëse magjeps audiencën, frymëzon veprimin dhe jep rezultateOfrojmë zgjidhje gjithanshme për përmbushur gjitha nevojat tuaja për krijimin e përmbajtjes dixhitale brenda buxhetit tuaj

ShërbimeT

VIDEO SPOTE

Video Klipe , VFX, Visual Effects and Animation Studio.

SET FOTOGRAFI

Photo shooting, wedding, engagement, portrait etc.

DASMA

Xhirime të dasmave me kualitet të lartë 4k dhe Full HD(1920x1080).

VIDEO REKLAMA

Reklama të ndryshme profesionale sipas kërkesës dhe nevojave të klientëve.

PROJEKTET

Kontakti

Lokacioni

Rr.Hazhi Zeka, Therandë 23000

Telefoni

+383 49 736334

Email

recifilmss@gmail.com